Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Да. Не мисля, че е тайна някаква.
    Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
    Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Туй возило някой да го е гледал: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...665&f1=details ? Днес му падна цената внезапно и рязко...
      Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
        Туй возило някой да го е гледал: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...665&f1=details ? Днес му падна цената внезапно и рязко...
        Спешно излизам извън страната
        Може би това е причината...

Comment

• Е има една приказка 'Москва не вярва на сълзи', ако цитирам правилно...
          Утре ще разбера дали си струва да ида да я гледам.
          Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Да не си решил де сменяш бабата?
            Защото аз мисля да направя точно обратното, ако продам 166, отново да си взема 164
            EX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
            Peugeot 406 Coupe 2.2HDI
            Peugeot 106 1.4 Sport-на жената мачето

Comment

• Мисля да си имам 2. Всички имат по 2, затова и аз... А и ми се кара В6.
              Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Много правилно, още ме е яд ,че си продадох моята 164.
                EX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
                Peugeot 406 Coupe 2.2HDI
                Peugeot 106 1.4 Sport-на жената мачето

Comment

• Ибаси... http://www.mobile.bg/11339944234721602

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                    Коригирана в 17:16 часа на 2 октомври, 2012 год.
                    Обявата е посетена 1969 пъти.

От кога стои тази обява!?
                    Гледам, че е коригирана вчера и има доста посещения!
                    Иначе добре изглежда, ама бензим бре
                    sigpic
                    Alfa Romeo 145 1.9 JTD, 105Hp. - до 2012г.
                    Alfa Romeo 166 2.4 JTD, 136Hp. - до 2016г.
                    Subaru Outback 2.5i 165Hp automatic - сега

Comment

• Първоначално публикувано от Alfaro76 Покажи съобщение
                      Коригирана в 17:16 часа на 2 октомври, 2012 год.
                      Обявата е посетена 1969 пъти.

От кога стои тази обява!?
                      Гледам, че е коригирана вчера и има доста посещения!
                      Иначе добре изглежда, ама бензим бре
                      Не знам кога е качена, но изглежда супер. Надали са реални километрите, но поне външно е доста добре. Само ми е интересно, къде е била през тези 13 години и защо е карана толкова малко.

Comment

• Просто е не на 20 000, а на примерно 100 000. Но пак си заслужава ако е така.
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Тая кола, ако не беше с тоя мАтор... изглежда много добре наистина, някой ако я види на живо няма да е зле. Обаче, гледайки я състоянието и е като на моята с една малка разлика - копчетата на радиото им е изтъркана оребрението и ми е любопитно защо...
                          Alfa Romeо 166 2.5 V6 Sportronic, EX: Lancia Lybra Comfortronic 5.20, Ex: Lancia Kappa Power Drive 5.20

Comment

• Първоначално публикувано от duronman Покажи съобщение
                            Тая кола, ако не беше с тоя мАтор... изглежда много добре наистина, някой ако я види на живо няма да е зле. Обаче, гледайки я състоянието и е като на моята с една малка разлика - копчетата на радиото им е изтъркана оребрението и ми е любопитно защо...
                            Фокуса на снимката е към лоста, не може да се каже от тази мазаница че изтъркано оребрението. И стига с тоя мотор, ако е жив си е съвсем задоволителен.

Comment

• И моята кола изглежда външно и вътрешно като тази, ама е на 250 000
                              Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Не съм казал, че моторът е лош. Беше субективното ми мнение, че не го харесвам... не бих купил 166 с него просто. По принцип от 3 коли назад спрях да карам 4 цилиндрови мотори. Иначе си е ОК моторът, ако е добре поддържан.
                                Alfa Romeо 166 2.5 V6 Sportronic, EX: Lancia Lybra Comfortronic 5.20, Ex: Lancia Kappa Power Drive 5.20

Comment

Working...
                                X